Top 5 party strand Horvátországban

Zrce a Pág szigeti Novaljában

     zrce novaljaNovaljában, Pág szigeten található a „horvát Ibiza”, ahogy a csodálatos Zrce kavicsos strandot nevezik. Az általa birtokolt Kék zászlón kívül legismertebbek a napi 24 órán át tartó bulijai.  Helyben lehetőség van ugyancsak jet-ski, napágyak és napernyők bérlésére, vagy az élmény csúszda nyújtotta örömök megszerzésére, a röplabda pálya használatára. Kihagyhatatlanok a Kalypso, a Papaya és az Aquarius nevű klubok, melyekben az immáron világviszonylatban is ismert egész napos bulik részesévé lehet válni.

A Poreci Városi strand

     porec városi strandPorec városközpontjától egy kilométernyi távolságra található a Városi strandfürdő. E betonburkolatú részekkel ellátott kavicsos strand Kék zászló kitüntetettje. Számos vízi sport élvezetét, köztük a jet-ski, a vízisí és vitorlázás lehetőségét kínálja. A legnagyobb népszerűségét a Colonia Iulia Parentium beach clubja által nyerte el, mely minden nap 20 órát követően látogatóinak a kora hajnali órákig tartó szórakozást kínálja világhírű DJ-k zenéjének szólamai mellett.

Hvar város strandja, Hvar sziget

     hvar város strandHvar város legszebb strandja a Vir kemping kavicsos strandja, melyet Kék zászlóval tüntettek ki. Hvar város látogatói mindenképpen körül kell, hogy járják a Pokol szigetek strandjait. Hvarba való visszatérés után kezdődik a valódi szórakozás, hiszen Hvar messze földön híres a maga after beach partyjairól, melyek közül a kikötőben lévő Carpe Diem klub élen jár, továbbá a korzón rendezett bulikról, mely Hvart Európa egyik kedvelt úti céljává teszi a fiatalok körében.

Bacvice strand Splitben

     bacvice strand splitA legismertebb Split strand a homokos-sziklás Bacvice strand, mely felszereltsége okán Kék zászlóval rendelkezik. Rendkívül népszerű elsősorban a fiatalok körében, akik a tiszta és sekély partja miatt látogatják és amely ideális terep a picigin labdajátékra, de a Shakespeare klubja miatt is. E helyen a világszerte ismert DJ-k sokasága mellett a kora reggeli órákig tartó bulizásban is része lehet a vendégnek.

Pudarica strand, a Rab szigeti Brbattól 2 kilométerre

     pudarica strand rab szigetRabtól 10 km távolságra, valamint 2 km Barbat településtől található a Pudarica strand. E kavicsos strand a buja mediterrán vegetáció kellős közepén terül el, napközben ideális hely a kisgyermekes családok számára. Az éjszakai órák közeledtével a Pudaricán egyre több  kikapcsolódásra vágyó fiatal gyülekezik, Santost, Rab első mindenki számára nyitott beach clubját látogatják meg. Kivételes zenei, ital kínálatának és könnyű megközelíthetőségének köszönhetően, mivel Rabból és Rabba óránként szerveznek járatokat, Santos egyike a legnépszerűbb dalmáciai kluboknak.