Apartmanok Vinjerac-Razanac

Apartmanok Vinjerac és Razanac

Vinjerac a nyugalom és a csend oázisa Közép-Adria térségében, távol a városi hétköznapok feszült környezetétől

     Az egyik legfontosabb foglalatosság Vinjeracban a halászat, melynek itt gazdag több évszázados hagyománya van. Az itteni halállomány minőségére nagy hatással van a tiszta tengervíz, mely a folytonos áramlás miatt sohasem szennyeződik el. E jellegzetessége miatt többszörösen megéri kipróbálni ennek az észak-dalmát városkának a gasztronómiai ajánlatát és jellegzetes halételeit. Tiszta hegyi levegőjének köszönhetően, a légúti gondokkal küszködők teljes tüdővel lélegezhetnek, és rábízhatják magukat arra, hogy a természet jótékony hatással legyen szervezetükre. Szívélyes házigazdák várják Önöket szálláskínálatukban apartmanok, stúdió apartmanok és szobák széles választékával, hogy nyaralásuk idején élvezhessék Vinjerac idilli nyugalmát. Mindazok, akik fergeteges esti kikapcsolódás közben élményre vágynak, a közelben megtalálják Starigrádot és Zadart, ahol biztosított a hajnali órákig tartó szórakozás.

Hogy megmenekülhessenek a törököktől Razanac lakói a dombról a tengerig ereszkedvén megalapították Adria ezen gyöngyszemét mindössze 20 km távolságra Zadar városától

     Habár a hajdani razanaciak a halászat helyett földműveléssel foglalkoztak, ez semmivel sem csorbította meg képességüket a régi dalmát hal-és kagylóételekre épülő ízletes hagyományos étkek elkészítésére. Ezen a Zadartól mindössze 20 kilométernyi távolságra eső településen megtalálhat mindent, ami egy családi üdülést kiteljesít, kezdve a csodálatos strandoktól a számos étterem és kávézókig és a szívélyes házigazdákig, akik szálláshelyeiket az apartmanok és stúdió apartmanok sokaságának egyikében kínálják beleértve a közelben található a Zadarral való szoros összeköttetést is. Razanaci tartózkodása idejére a két világ legjavát kapja, a nyugodt üdüléshez a szelíd kisváros csendjét, valamint a városias központ közelségét  cserébe a nem egészen nyugalmas éjszakai szórakozásért.

Apartman bérlés Vinjerac és Razanac

Szükitse le a választást az ajánlott menükből: