Apartmanok Trsteno-Orasac

Apartmanok Trsteno és Orasac

Trsteno a hely, melyet buja növényvilága és természeti szépségei miatt a dubrovniki tájegység legszebb helységei közé sorolják

     Trstenoban telepítették be az Arborétumot, a horvát tengerpart egyik legősibb és legszebb gótikus-reneszánsz parkját. Igen látványos üdülő-és nyaralóhellyé Dubrovnik közelsége teszi és az Elafit-szigetekre szervezett kirándulások lehetősége. A település szélesebb körű ismertsége egy másik hagyománya miatt, a tengerészettel való foglalkozás miatt alakult ki, melyet Szent Vidnek szentelt templomának gyűjteménye is igazol. Trsteno központjában található ugyancsak a méltóságukkal lenyűgöző két 500 éves platánfa. Ahhoz, hogy pihenésüket minél szebben és kellemesebben eltölthessék Trstenoban, szálláshelyüket a környéken lévő kempingben, vagy a magánszállások sokaságának egyikében foglalják el.

A diófák városa, melyek törzseiből épült a Dubrovniki Köztársaság híres hadiflottája

     Orasac jó hírnévnek örvend a maga évszázados olajfaültetvényeiről, valamint forrásvizéről és csodálatos strandjairól. Tanuljon meg valamennyit Horvátország történelméről és látogassa meg a Soderina kastélyt és a Szent Miklós kápolnát. Ugorjon el az Elafit-szigetek egyikére, Lopud, Lokrum , Kolocep szigetekre, vagy egyszerűen hajózzon el Ljubaca, Gromaca vagy Klisevoig és gyönyörködjön azok természeti szépségeiben. Az éjszakai életre vágyóknak mindenképpen meg kell látogatnia a közeli Dubrovnikot, a világban legismertebb horvát városok egyikét, amely még az UNESCO világörökségi listájára is felkerült. Szálláshelyét foglalja el e vidék luxus apartmanjai egyikében és a romantikus üdülést élvezze kettesben, vagy egy csodás családi kalandként.

Apartman bérlés Trsteno és Orasac

Szükitse le a választást az ajánlott menükből:
Nincs találat.