Apartmanok Quarnero

Apartmanok Horvátországban – böngészés

Apartmanok a Kvarner öbölben

A Horvátország apartmanok bevezeti Önt a Quarnerro vidékének egyedi természeti szépségeibe

     Nincs sok úti cél Horvátországban, amely olyan változatos pihenést nyújtana, mint amilyen a Quarnerro. Az Adriai tenger északi részén elhelyezkedő, és Horvátországgal és Európa többi részével kiváló összeköttetésben álló Quarnerro a horvát tengerpart koronaékszere.
     Az annyiszor megénekelt Opatija a császári parkjaival és Habsburg-kori építményeivel az Adria zúgása melletti luxuspihenés érzését kínálja, valamint az olyan szállodákét, apartmanokét, szobákét és éttermekét, amely utóbbiaknak gasztronómiai kínálatát nem szabad elszalasztani. A horvát turizmusnak e szülőhelye, és a Quarnerro régió többi települése: Crikvenica, Dramalj, Jadranovo, Opatija, Novi Vinodolski és Rijeka a szigeteknek és közelben fekvő hegyvidéknek valódi kontrasztusai. A köves, kavicsos és homokstrandokat simogató kristálytiszta Adriai tenger szépsége, a festői települések, valamint az érintetlen természet hívja az ember a nyaralásra és pihenésre a quarnerroi szigetek valamelyikére. Legyen az akár Krk, Cres, Losinj, vagy Rab szigete az apartmanok, szobák, szállodák, villák, kempingek és egyéb választéka hatalmas, és a valódi szigeti pihenés igazi érzését kínálja.
     A pihenés a Quarnerro régióban feledhetetlen horvátországi nyaralást és pihenést fog nyújtani a híres horvátországi strandokon, mint amilyenek Baška Krk szigetén, Rajska plaža Lopar helységben Rab szigetén, a Poljana strand Mali Losinj városkában Lošinj szigetén, Crni molo Crikvenicában, valamint a más gyönyörű strand olyan helységekben, mint amilyenek Opatija, Novi Vinodolski, Dramalj, Krk városa, Cres szigete... A napozás, strandolás és tenger élvezete mellett nagyszámú nyári sportolási lehetőség is kínálkozik, amelyekben a kalandra vágyók fognak élvezni, ha pedig változást kívánnak meg, ugyanazon a napon járhatják be a Gorski Kotar hegyvidéki útjait, evezhetnek a Kupa folyó sellőin, vagy meglátogathatják a Risnjak Nemzeti Parkot. A Quarnerro régió királyi ellátásban, vagy spa-kényelemben, robinson-nyaralásban, turisztikai kalandozásban fogja részesíteni és mindezt egyesíteni fogja egy álomba illő pihenésben Horvátországban.

Apartman bérlés a Kvarner öbölben