Apartmanok Marcana-Barban

Apartmanok Marcaná és Barban

Marcana járás Raski- öböltől Budava településig elnyúló az Ön pihenésére és nyaralására alkalmas szabdalt partszakasz

     A Marcanát körülvevő terület már az őstörténeti korban lakott volt, amikor az emberek a barlangokban éltek. E kultúra maradványai ma is fellelhetők egy Marcana közeli barlangban. Elhelyezkedése ott van, ahol a barlang meredek lejtője a csodálatosan tiszta Adria vízébe merül. Budava nevű öblében állat és növényvilág rezervátum található de megtalálható számos kulturális műemlék is. Mivel Marcana járás aktív lakosságának nagyobb része a közeli Pulában dolgozik lehetőséget nyújtva Önnek arra, hogy zavartalanul élvezze pihenését távol a rohanó város forgatagától, Marcana mégis egy tevékenységéről vált híressé, nevezetesen, itt telepedett le Porto Budava, a legjelentősebb minőségi adriai tengeri haltenyészet egyike. Itt nyílik ideális alkalom arra, hogy a történelmi örökség bejárása mellett valamely modernebb foglalatosságban is örömét lelje, köztük a búvárkodásban és kerékpározásban. Egy élményekkel dúsított mozgalmas nap után ellazulhat a számos apartman és stúdió apartman egyikében, melyeket Marcana kínál vendégeinek.

Barban festői szépségű tengeri kijárattal rendelkező apró település a Raski- öbölben mindössze 18 km távolságra az isztriai Y-tól

     Igen kedvező földrajzi fekvésének köszönhetően csupán 30 kilométernyi távolságra az isztriai partszakasz nagyobb városai közül megtalálhatók a közelében Pula, Porec, Rabac, Labin és Isztria megye kihagyhatatlan székhelye Pazin. Barban jellegzetessége, hogy kerek 334 éven át a velencei Loredan család magánbirtoka volt, mely család a kulturális emlékek és a példásan megőrzött gótikus és barokk időszakokból származó épületek sokaságát hagyta hátra. Látogassa meg e gazdag történelmi múlttal rendelkező kisvárost és fűszerezze meg Isztriában töltött kikapcsolódását és nyaralását vitézi játékokkal, bormulatságokkal és füge fesztivállal.

Apartman bérlés Marcaná és Barban

Szükitse le a választást az ajánlott menükből:
Nincs találat.