Apartmanok Krk

Apartmanok Krk szigetén

A Horvátország apartmanok a horvát Adria legnagyobb és egyik legszebb szigetére vezeti Önt

     Krk szigete a legnagyobb horvát sziget, amelyet az Adriai tenger egyik legvonzóbb turisztikai úti céljaként is felismertek. Krk szigetének gazdag turisztikai kínálata mellett lépten-nyomon tükröződik Krk szigetének ókori múltja, amely régészeti leleteinek gazdagságával és értékével kiérdemelte a horvát kultúra bölcsője nevet.
     A gyengéd mediterrán vidéki éghajlat, a számos szálláskapacitásapartmanok, szobák luxusvillák, kempingek, Krk szigetének gazdag turisztikai kínálata és a gyönyörű természet bizonyára elegendő ok ahhoz, hogy meglátogassa Krk szigetét, és átengedje magát bájainak. Krk szigetének legjelentősebb turisztikai központjai Baska, Krk, Malinska, Njivice, Punat és Šilo. Természetesen, Krk szigete szépségeinek teljességét a kristálytiszta tenger, gyönyörű strandok és évszázados fenyőerdők adják, amelyek teljessé teszik Krk szigetének mediterrán jellegét. Lépten-nyomon találkozni fognak a növényi és állatvilág gazdagságával, s talán a legjobb módszer ehhez, ha meglátogatják a Rajska plaza és a 'Rupa' strandot Malinskaban, a 'Njivice' strandot az azonos nevű városban, a 'Punta da bij' strandot Punatban és a nudisták részére biztosított 'Konobe Punat' strandot, Baškaban a 'Stara Baska' és 'Vela plaža' kavicsos strandokat, és önmaguk is bebizonyosodnak Krk szigete strandjainak szépségeiről. Krk szigete vad és sziklás strandokat kínál a kalandorok részére, békés és intim hangulatú elszigetelt öblöcskéket párok számára, városi strandokat gyermekes családoknak, gyógyhatású iszapos strandokat (Meline Cizici és Komoriska Soline strandok), továbbá attraktív vízsportok egész sorát és egyéb tartalmakat az aktív pihenésre, valamint felejthetetlen éjszakai szórakozást.
     Krk szigete minden bizonnyal egy élvonalbeli úti cél a pihenésre és nyaralásra Horvátországban, mert mindenki részére kínál érdekes tartalmak egész sorát, s természetesen itt van a gazdag szigeti konyha gasztronómiai kínálata is, továbbá – amint már említettük – kulturális-történeti műemlékek sora. Mást nem is lehet mondani, mint hogy élvezzék Krk szigetének gyönyörű kínálatát!

Apartman bérlés Krk szigetén

Szükitse le a választást az ajánlott menükből: