Apartmanok Kontinentális Horvátország

Apartmanok Horvátországban – böngészés

Apartmanok Horvátország belső területein

Legyen szó akár egy Szlavónia és Baranya aranyló mezein tett barangolásról, vagy egy zagorjei dombságban való gyönyörködésről, Kontinentális Horvátország Önnek számtalan lehetőséget kínál üdülésre, wellness felfrissülésre és a falusi turizmus nyújtotta élvezetekre, télen - nyáron

     Amennyiben ön szórakozásra, éjszakai életre és aktív pihenésre vágyik és a kulturális örökségnek hódol, mindenképpen látogasson el Kontinentális Horvátország igazgatási központjaiba. Zágrábba, mint Horvátország fővárosába, valamint Eszék, Vukovar, Karlovac (Károlyváros), Varazdin (Varasd), Slavonski Brod (Bród) és Pozega (Pozsega) városokba. A számos kulturális érték, gazdag történelmi látnivaló, és a magávalragadó gasztronómiai kínálat mellett, pihenését eltöltheti számos apartmanban, magánházakban, szobákban és szállodákban, ami által tovább fokozza a vágyat, hogy újból visszatérjen Kontinentális Horvátország tájaira.
     Ha az ön számára nagyobb élményt jelent a város forgatagától távoleső zavartalan üdülés, Zágráb, Daruvar (Daruvár), Krapina, Varazdin (Varasd), Tuhelj és Cakovec (Csáktornya) városoktól csupán néhány kilométernyi távolságra várják önt Zagorje és Međimurje (Muraköz) csodálatos dimbes-dombos tájai. Itt gondtalanul átadhatja magát Krapinske Toplice wellness és SPA ajánlatának, élvezheti Tuheljske Toplice modern wellness központjának kínálatát, látogatást tehet Vrhovec püspök kedvenc nyaralójában Stubicke Toplice gyógyfürdőn, híres sportolók társaságában ellazulhat  Daruvarske Toplice fürdőben, Varazdinske Toplice fürdőn visszatérhet a régi rómaiak korába, de a kikapcsolódást jelentő wellness révén akár adrenalin kalandba is bocsátkozhat Sveti Martin na Muri Toplice fürdőközpontja legnagyobb élménycsúszdáján. Az említett helyek mindegyikén a garantáltan kellemes horvátországi üdülés mellett szállásra talál számos apartmantelepülésen, üdülőépületben és a magán szálláshelyek szobáiban és apartmanjaiban.
     Kontinentális Horvátország keleti részei felé haladva induljon el a borutak irányában Baranya és Ilok (Újlak) felé, élvezze az ottani gazdag gasztronómiai ajánlatot és kiváló borokat, melyekről Szlavónia e legkeletibb települései világhírnévre tettek szert. Engedje meg, hogy megérintse Önt számos falusi gazdaság házigazdájának vendégszeretete, mely a falusi turizmust évről évre egyre népszerűbbé teszi. Ezen kívül, kihagyhatatlan szlavóniai úti cél a Baranyában található Kopacki rit (Kopácsi rét) természetvédelmi terület, mint Európa legkiterjedtebb madárélőhely régiója, vagy kocsikázzon el Đakovoig (Diakovár), Szlavónia szívébe, és lovagoljon a híres gyakovói méneshez tartozó számos lovak egyikén. Természetesen, nem szalaszthatja el a falusi turizmus élvezetét megfűszerezni a konyhaművészet különlegességei sokaságával, melyekről Szlavónia messze földön híres. Szállását foglalja le a festőien szép üdülőházakban, a falusi magángazdaságokon, apartmanokban és a nagy hírnévnek örvendő szlavóniai házakban.

Apartman bérlés Horvátország belső területein