Apartmanok Közép-Dalmácia

Apartmanok Horvátországban – böngészés

Apartmanok Közép-Dalmáciában

A Horvátország apartmanok átvezeti Önt a mesébe illő tájon, amelyen számos történelmi személyiség járt, ma pedig a kulturális turizmus és a tartalmas nyári pihenés kedvelőinek kívánatos turisztikai úti céljává vált

     A mediterrán vidéki éghajlat hosszú forró nyárral vonzza a turistákat, hogy nyári szabadságukat e turisztikailag rendkívül fejlett, és pihenésre, rekreálásra és szórakozásra alkalmas tartalmakban gazdag  régióban töltsék. A szálláslehetőségek Közép-Dalmáciában változatosak, és magánszállások, apartmanok, szobák, szállodák, villák és kempingek sokaságát kínálja.
     Trogir, Split és Sibenik izgalmas történelmű és történelmi hagyatékban gazdag városok. E városok régi negyedeiben való séta visszaviszi Önt az ókorba és egyedi tapasztalatot nyújt. Split városa uralja Közép-Dalmáciát, és ott található a világ egyik legszebb építménye Diokleciánusz palotája. Split egész Dalmácia kulturális, politikai és szellemi központja. Történelmi leckéken kívül, Split városa attraktív magánszállást, éjszakai klubok hagyományát és gyönyörű homokos strandokat kínál. Akik a tenger és napsütés melletti pihenést keresik kisebb településen, nagy választék van olyan városokból, mint Vodice, Tribunj, Zaton, Skradin, Rogoznica, Primosten, Omis, Kastela. A kisebb helységek rendelkeznek mindazzal, ami az ideális nyaraláshoz szükséges, apartmanok és szobák mindenki kedvére, szórakoztató tartalmak a strandokon, aktív éjszakai élet, sportaktivitás a vízen és szárazföldön, valamint rejtett öblök, amelyek csábítanak kristálytiszta tengerükkel és a mediterrán vidék illataival. A természet kedvelői élvezhetik az egynapos kirándulásokat a Krka Nemzeti Parkba, ahol lehetőség nyílik, hogy a Visovaci tavon tett néhány órás hajóutazás alatt átéljék a természet csodálatos, megismételhetetlen szépségét és a kulturális műemlékek gazdagságát.
     A korszerű életbe beépített múlt részecskéinek élvezete, heverészés a tenger mellett a zöld fenyők alatt, az ízletes specialitások ízlelése és a minőségi szállás gazdag kínálata ösztönözni fogja a kívánságot, hogy visszatérjenek további tiszta és lazító pihenésért.

Apartman bérlés Közép-Dalmáciában