Apartmanok Isztria

Apartmanok Horvátországban – böngészés

Apartmanok az Isztriai félszigeten

A Horvátország apartmanok a horvátországi mediterrán vidék érintetlen természetének zöld oázisán keresztül vezeti önöket

     Az Adrián, az Alpok lábánál fekszik a Közép-Európához legközelebb lévő mediterrán vidéki félsziget, az pedig az Isztriai félsziget. A horvát Adria e zöld oázisa egy kis világ önmagában, és a változatosságnak egész gazdagságát nyújtja, amelyek garantálni fogják a feledhetetlen pihenést Horvátországban. A mezők és erdők zöld színe, a bőtermő olivabogyó-ültetvények és szőlők, a mesébe illő középkori városok, tagolt adriai tengeri partvidék, a számos halfajtával gazdag kristálytiszta tenger, kellemes mediterrán vidéki éghajlat és Horvátország barátias lakossága elegendő ok arra, hogy az Isztriai régióban keresse meg a pihenést és a nyaralási elhelyezkedést a számos szállodák, magántulajdonban lévő apartmanok vagy szobák, villák és falusi gazdaságok valamelyikében, és kedje felkutatni az egyedi érzést, amelyet az Isztriai régió és az Adriai tenger nyújtanak.
     Az Isztriai régió a Kék Isztriára és Zöld Isztriára oszlik fel. A tengermelléki Kék Isztria számos elhelyezkedési kapacitást kínál azoknak a turistáknak, akik Isztriát annak gyönyörű strandokban és történelmi érdekességeket, valamint forró éjszakai életet kínáló városokban gazdag tengerpartjától kezdve szeretnék felkutatni.
     A Brijuni szigetek egy olyan természeti attrakció, amelyet nem szabad megkerülni. Mindenképpen meg kell látogatni a Ladin Gaj és Kangera strandokat is Umagban, a Guštinja, Kuvi és Crveni otok strandokat Rovinjban, a Konversada strandot Vrsarban, valamint a Histria és Valkane strandot Pula városának környékén. A homokos strandok kedvelői ne szalasszák el megtekinteni a Bijeca strand szépségeit Medulinban, amely az Adriai tenger Isztriai régiójának egyik legszebb homokos strandja. A Kék Isztria partjain minden elképzelhető vízsport rendelkezésre áll. A fenyők zöldje, amely összemosódik a tiszta tenger kék színével, és a Mediterrán vidék illatos szellője felkelti az étvágyat az isztriai specialitások és gasztronómiai élvezetek iránt. A halak, languszták, kagylók vagy az ismert isztriai spárga és híres isztriai szarvasgomba, valamint az oshonos malvázia kitörölhetetlen nyomot hagy minden turista ínyén és beépül a feledhetetlen isztriai élménybe.
     A Zöld Isztria, amely a félsziget belsejében terül el, s mégis oly közel van a tengerhez, csalogat a pihenésre a lazító zöld környezetben, megnyitja középkori városainak ajtaját, és aktivitások és sportok szélkörű kínálatát nyújtja. Akár szállodai, apartman-, szobai vagy az agroturizmust ápoló, és egészségeturizmus kínáló falusi gazdaságon való elhelyezkedés mellett dönt, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy Motovunba, Pazinba, Buzetba és Humba, a világ legkisebb városába látogasson el. Ízlelje meg az isztriai sódárt, olívaolajat, bort, a „fuži“ házi tésztát, s a végén élvezze az itt található érintetlen természetet. Engedje meg, hogy Isztria kékeszöld szépsége feledhetetlen pihanést nyújtson minden generáció részére!

Apartman bérlés az Isztriai félszigeten