Apartmanok Hegyvidéki Horvátország

Apartmanok Horvátországban – böngészés

Apartmanok Horvátország hegyvidéki területein

Mind a kalandorok és barlangkutatók, mind a frissülésre és lazító nyári pihenésre vágyó látogatók kedvenc úti célja

     Az érintetlen természeti szépségekben és kimeríthetetlen hegymászási lehetőségekben gazdag Hegyvidéki Horvátország a kontinentális rész legvonzóbb régiója. Itt még mindig látható a természetes környezetében olyan vad, amelyet a világ más részein fenyeget a kiirtás. A több száz éves fekete- és fehérfenyő erdők számos növényi és állatfaj otthona, a békét és csendet csak a számos madárfaj éneke zavarja meg. Az éghajlat itt hegyvidéki, a rá jellemző hosszú és hideg telekkel, míg a nyarak rövidek és frissek, de kellemesek a pihenésre és a menekülésre a túlzsúfolt központokból.
     A friss és felüdítő természet kedvelői itt számos természetvédelmi területben, nemzeti parkban, védett természeti környezetben, barlangban, tóban és hegységben élvezhetnek. Mindenképpen meg kell látogatni a Plitvice tavak Nemzeti Parkot, és beleszeretni a 16 tó szépségébe, amelyek vízeséseken át egymásba ömlenek.
     A hegymászók élvezni fogják a Velebitet, Horvátország leghosszabb hegységét. A Zrínyi és Frangepán családok középkori kastélyai a történelembe való visszatérést és a kultúra egy kis szellőjét kínálják. A számos vadászterület a vadászok igényeinek tesz majd eleget. A patakok és folyók friss vize minőséges horgászatra nyújt lehetőséget.
     Az erdők zöldje és megbontatlan békéje meditálást kínál azoknak, akik pihenésre vágynak. Az Adriai tenger közelsége lehetővé teszi a rövid utazást a tengerpartra, hogy gyönyörű strandjain megfürödhessenek és napozhassanak. Rövidre fogva, a Hegyvidéki Horvátország mindenki részére kínál valamit. Szállására könnyen ráfut egy apartman, szoba, falusi gazdaság, szálloda vagy hegymászólak formájában. Gospic, Otocac, Korenica, Plitvice, Fuzine, Brod na Kupi és Cabar csak egy része azoknak a helységeknek, ahol szállást találhat.
     A Hegyvidéki Horvátország az általa kínált lehetőségekkel minden bizonnyal az Ön testi és szellemi pihenésének helyszíne.

Apartman bérlés Horvátország hegyvidéki területein