Apartmanok Gracac-Lovinac-Udbina

Apartmanok Gracac, Lovinac és Udbiná

Kiterjedt völgy Gospic – Knin és Krbava –Dalmácia utak kereszteződésénél

     Gracac világhírnevét egy emberről, Marijan Matijevic, a nép szavaival a „Likai Hősről” szerezte, akit életében a világ legerősebb emberévé kiáltottak ki. Ugyanilyen erős a gazdag gasztronómiai kínálata is, valamint a szívélyes házigazdák, akiknél megtalálhatja szálláshelyét a számos apartman és szoba egyikében, miközben a település kedvező földrajzi fekvése lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy nem egészen egy óra alatt elérjen Zadarba, Kninbe vagy Gospicba. Amennyiben üdülését e tájon kívánja eltölteni, semmiképpen se hagyja ki a vidék természeti szépségeinek megtekintését, melyek közül figyelmet érdemelnek főként a Cerovacke spilje nevű barlangok és a Zrmanja folyó forrása.

Lovinac a maga hegyi turizmusának „Sveto Brdo” nevű központjával, a hegyi turizmus fejlesztésének legtüzesebb szószolója, melynek értékét az Európau Unió is felismerte és támogatja annak fejlesztését

     A Likai mezőségen elterülő vidék a méltóságos Velebit hegymasszívummal, a gyönyörködtető tájjal és tiszta levegővel maga az érintetlen természet. Itt a hangsúly elsősorban a hegyi turizmus és a hagyományos földművelés fejlesztésére helyeződött. Ezért az Ön látogatása Lovinacban friss levegőn elfogyasztott jó ételekkel lesz megfűszerezve. Jöjjön el ide és győződjön meg önmaga arról, mi miatt látványos éppen e térség. Az Európai Unió is elhatározta, hogy támogatásban részesíti és gondozza felemelkedését és fejlesztését.

Apartman bérlés Gracac, Lovinac és Udbiná

Szükitse le a választást az ajánlott menükből:
Nincs találat.