Apartmanok Észak-Dalmáciában

Apartmanok Horvátországban – böngészés

Apartmanok Észak-Dalmáciában

A Horvátország apartmanok felderíti önöknek a horvát kultúrának és történelmi hagyatékának bölcsőjét, valamint a hírneves nemzeti parkok otthonát

     Az Észak-Dalmácia régió északon Pag szigetétől terjed délen Pakostane városig. Zadar, Észak-Dalmácia történelmileg legszebb városaként, más tengerparti városokkal együtt, mint például Sv. Filip i Jakov, Sukosan, Biograd na Moru, valamint Ugljan, Pasman, Vir, Sestrunj, Molat, Kornati és Dugi otok szigetekkel együtt más évek során számos turistát vonz horvátországi pihenésre és nyaralásra. Ennek oka a kellemes mediterrán vidéki éghajlat, a nagyszámú régészeti különlegesség, természeti attrakciók, kilométeres homokos strandok és rejtett oázisok, valamint a nagyszámú szálláskapacitás kínálata szállodák, apatrmanok, szobák, kempingek és kísérő tartalmak széleskörű választékával.
     Pag a legnagyobb sziget az Észak-Dalmáciai régióban. A hazai juhok tejéből készített pagi sajtról, a pagi csipkéről ismert, de ugyancsak híres a felejthetetlen éjszakai életéről a legszebb homokos strandok és öblök valamelyikében, mint amilyen a Zrće strand Novaljaban Pag szigetén.
     Pašman, Ugljan és Dugi otok szigete a nap és a kristálytiszta tenger mellett a természettel való teljes összhangban történő nyaralást kínálják, és újratöltik az elemeket a valóságba való visszatéréshez. A többnyire a tenger közelében lévő számos apartman, szoba és villa minőségi elhelyezést kínálnak, valamint pihenést mindenki számára, aki élvezni szeretné az érintetlen természetet és a tiszta Adriai tengert, amelynek gyümölcseit megízlelhetik a környező borozókban, vagy amelyeket a szívélyes házigazdák a szálláshelyeken nagyon szívesen elkészítenek. Számos turista a világ minden tájáról meglátogatja a robinson-turizmusáról ismert Kornati Nemzeti Parkot, amely a Kornati szigetcsoporton egyre inkább fejlődik, a vendégeket, pedig átengedik a Kornati szigetek szépségének és csendjének. Ez a terület ideális mindennemű vízsport-aktivitásra.
     Akár a történelmi látványosságokat, akár az éjszakai életet, természeti szépségeket, napot, tengert és strandokat élvezni jött el, vagy egyszerűen mindenből egy kicsit, az Észak-Dalmácia régió hívja Önt egy felejthetetlen nyaralásra és pihenésre Horvátországba!

Apartman bérlés Észak-Dalmáciában