Apartmanok Dél-Dalmácia

Apartmanok Horvátországban – böngészés

Apartmanok Dél-Dalmáciában

Ismerje meg az Adriai tenger csodaszép homokos strandjait, tagolt partját és Dél-Dalmácia őrült éjszakai életét

     Dél-Dalmácia magába foglalja az Adriai tenger keskeny part menti szakaszát a Neretva folyótól délre, a Peljesac félszigetet és Korcula, Lastovo, Mljet szigetét valamint az Elafita-szigeteket.
     Dél-Dalmáciában tölteni a pihenést, és nem meglátogatni Dubrovnik városát óriási kár lenne. A varázserejű kővárost 1940 m hosszú kőfalak övezik, és a látogatottság szempontjából a világ második szabad ég alatti múzeumának bejárása biztosan lélegzetállító élmény. Peljesac – Isztria után – az Adriai tenger legnagyobb félszigete. Gazdag természeti szépségekben, és azon ritka területek egyike, amely büszke lehet, hogy az emberi beavatkozás a környezetbe nem csúfította el a természet tisztaságát. A szegény föld és a szorgalmas pelješaciak kemény munkája termelte meg a híre borokat, amelyek Peljesac nevét világszerte híressé tették. Amennyiben Korcula, Mljet vagy Lastovo szigete mellett dönt, engedje át magát a pihenésnek a legszebb rejtett tengeri öblök egyikében, körülvéve a Mediterrán vidék illataival, megismételhetetlen gasztronómiai élvezetekben és autohtón ételekben és borokban, valamint az olyan nyaralásnak, amelyet meg kíván majd ismételni.
     A Dél-Dalmácia régió legattraktívabb turisztikai helysége mindenképpen a Makarskai tengermellék. A turisztikai helyek: Brela, Makarska, Baska Voda, Tucepi és Gradac, gyöngyláncként sorakoznak a tenger kékje mentén, amely fürdésre csalogat a napsugárban fürdő fehér kavicsos gyönyörű strandjain. A Biokovo hegység szirtjei és lankái alatti régi településektől, a még megőrzött falusi építési stílusú régi házaktól és borozóktól a part menti turisztikai településekig, ahol az új szállodák, apartmanok és villák beleillenek a régi halász- és paraszttelepülésekbe, a Makarskai tengermellék felejthetetlen nyaralást nyújt. A Makarskai tengermellék Horvátországban a világ legkívánatosabb úti céljainak egyikét képezi, éppúgy, mint a Zlatni rat strand Bolban, Brac szigetén. A fürdés és napozás mellett, a turistáknak minőségi villák, apartmanok és magánházak gazdag kínálatát nyújtják, ahol elhelyezkedhetnek. Brac szigetéhez hasonlóan, Hvar és Vis szigete számos rejtett öblöt kínál, amelyek a nyugalom és kellemes érzés oázisai, Dél-Dalmácia lélegzet-visszafojtó strandjait, érintetlen természetet és a legszebb jövendő emlékeket a Horvátországban töltött pihenésre és nyaralásra.

Apartman bérlés Dél-Dalmáciában